Nyheter

Møt Supercharge på Transport & Logistikk messen 2023

Den 28-30. september åpner Norges største bransjeopplevelse for transportnæringen- nemlig Transport & Logistikk messen dørene. Her fylles hele 38 000 kvadratmeter på NOVA spektrum i Lillestrøm. 

Konferansen har definitivt markert seg som den viktigste møteplassen for transport-og logistikknæringen. Flere av landets mest innflytelsesrike næringslivsledere og politikere stiller nok en gang på Transport og Logistikk. Både statsråden, statssekretærer og transportkomiteen har varslet sin ankomst, noe som viser at konferansen er en viktig arena for kunnskapsutvikling og faglig oppdatering.

«Det grønne skiftet» er et av hovedtemaene under årets transport & Logistikk. Det har aldri vært viktigere med miljøvennlige godstransport, og konferansen vil fortsette og rette fokus mot en grønnere bransje.

Supercharge stiller for tredje året på rad, og gleder seg til å treffe alle der. Ta gjerne turen innom standen hvor Tore Amdal vår salgsleder, og Arild Hansen vår daglige leder står. Disse vil ta dere godt i mot!

Vi gleder oss til tre spennende dager den 28-30 September. Vil du lese mer om konferansen kan du klikke på denne linken https://transport-logistikk.no/konferanse/