Nyheter

SUPERCHARGE KLAR FOR TRANSPORT & LOGISTIKK 2022

24. og 25. Oktober går årets viktigste møteplass for transport- og logistikkbransjen av stabelen på Gardermoen – og SuperCharge er stolt på plass som utstiller.

Nye innovasjoner, samferdsel, verdiskaping og fremtidens strategier og trender er blant temaene som står på programmet for årets messe.

Transport & Logistikk-konferansen på Gardermoen har blitt en viktig konferanse for alle aktører som jobber med samferdsel i Norge. Samferdselsminister Jon-Ivar Nygård (AP) vil være tilstede på konferansen. Arrangørene kan garantere gode diskusjoner om samferdsel. Her møtes både politikere og ledere av transport- og logistikkbedriftene til felles meningsutveksling.

Klima i fokus

I mange år har det vært snakk om grønn logistikk, og det er fortsatt aktuelt under årets konferanse. Det har aldri vært viktigere med miljøvennlig godstransport, og konferansen vil fortsette å rette fokus mot en grønnere bransje.

Supercharge skal stille både med presentasjon og paneldebatt mandag 24. oktober kl. 14:30 – 15:45, og ønsker alle velkommen til å følge. Vi blir også stående på stand utover dette dersom du ønsker å slå av en prat.

 

Vi gleder oss til to spennende dager på Gardermoen den 24. og 25. oktober!

Ønsker du å lese mer om eventet eller sjekke ut programmet kan du klikke HER