Nyheter

Supercharge leier ut ladecontainere

I takt med at flere og flere elektriske anleggsmaskiner og transportmidler dukker opp, øker også behovet for gode løsninger på lading og infrastrukturer. Mange opplever derimot at dette er en prosess som kan ta lang tid, og trenger en midlertidig løsning. Det har vi i Supercharge gjort noe med. 

 

Med tanke på regjeringens klimakrav om miljøvennlig transport og utslippsfrie bygg – og anleggsplasser fra 2025-2030, må aktører i bransjene begynne å tenke på bærekraftige løsninger allerede nå.

Det kan derimot være vanskelig å vite hvor man skal begynne og nøyaktig hva man skal gjøre for å imøtekomme fremtidens klimakrav. Vi i Supercharge ønsker å bidra i denne prosessen for å gjøre overgangen litt enklere. Derfor har Supercharge utviklet en ladecontainer som enkelt kan flyttes til der du trenger den. Ved hjelp av ladecontainer vil det bli mulig å hurtiglade busser, anleggsmaskiner og annen transport. Ladecontaineren kan leveres med alt fra 180 kW til 360 kW. Ladecontainerne er mobile og kan leveres til byggeplasser over hele Norge.

 

Bildet viser en utleiecontainer plassert hos Posten i Lørenskog.