Nyheter

«Tæpping» har kommet for å bli

Det meste i Norge kan betales med bankkort. Derfor mener vi i Supercharge at det også bør være mulig å benytte bankkort ved lading.

Ladebransjen streber stadig mot å gjøre lading så forbrukervennlig som mulig. Dette ønsker Supercharge å bidra med og har den siste tiden levert flere ladere med betalingsterminaler integrert. Betalingsterminalene vil gjøre ladeprosessen enklere for forbrukeren. Kunden slipper å laste ned «enda en ny app» og kan istedenfor enkelt tæppe kortet på betalingsterminalen. Prosessen fra kunden ankommer ladestasjonen til ladingen er i gang vil være både tidsbesparende, effektiv og ikke minst behagelig.

I videoen har Norsk Elbilforening testet ut ladestasjonen til Skagerak Energi i Kragerø. Her viser de hvor enkelt betalingsløsningen fungerer for forbrukeren. Les hele saken her

Betaling med kort steg for steg: 

1. Sett ladepluggen i bilen

2. Tæpp kortet på betalingsterminalen

3. Voilà – ladingen er i gang!

Når du ønsker å stoppe ladingen velger du ladekontakten du benytter på skjermen, og tæpper kortet ditt igjen på betalingsterminalen. Ta ladepluggen ut av bilen og sett den tilbake i laderen.

Viktig! Når du benytter deg av betalingsterminalen vil det bli reservert 500 NOK på betalingskortet ditt. Dette er for å sikre at ladebeløpet blir betalt. Reservasjonen blir så erstattet av ladebeløpet når ladingen er fullført.

Dersom du opplever problemer ved en av våre ladestasjoner er det bare å ta kontakt med vår døgnåpne helpdesk på tlf. 47712341. God lading!