Nyheter

Vi utvider vårt Supercharge team

Geir Erik Veland (til venstre), Dan Heske (midten) og Wegard Monsen (til høyre) er våre nyeste tilskudd til Supercharge teamet.

Norge og verden skal elektrifiseres og tempoet på omstillingen må opp. Her ligger det en unik mulighet til å skape nye forretninger og nye spennende arbeidsplasser. Supercharge er en del av denne løsningen og trenger derfor mer kompetanse og ressurser på laget for å vokse og drive selskapet som allerede er i sterk vekst.

Geir Erik Veland har tidligere jobbet som elektroingeniør og prosjektingeniør hvor han blant annet har vært involvert i flere ombygginger til batterihybrid drift av marine fartøy. Han er utdannet elektriker, har fagbrev fra Teknisk Fagskole Elkraft og er autorisert elektroinstallatør. Geir Erik har nå tatt del i det grønne skiftet og jobber som prosjektleder i Supercharge fra februar 2023.

Dan Heske har tiårs erfaring som elektromontør og har en fagskolegrad i elkraft. Han interesserer seg for innovative og fremtidsrettede løsninger for energiforsyning. Dan tiltrådte sin stilling som Service Ingeniør for Supercharge i september 2022.

Wegar Monsen er utdannet elektriker, og har også jobbet som elektrolærer. Han har alltid engasjert seg for elektro og innovasjon og ser frem til å ta del i det grønne skiftet i Supercharge. Wegard startet i sin stilling som selger for Supercharge i januar 2023.

Vi forsetter rekrutteringen

Supercharge fortsetter å vokse innenfor alle forretningsområder, og  fortsetter følgelig utvidelsen av Supercharge teamet. Vi søker derfor flere nøkkelpersoner med på laget vårt. Supercharge ønsker å knytte seg til positive og innsatsvillige medarbeidere med utdannelse innen elektro/elektronikk, IT/teknisk, innkjøp/logistikk, og helst med erfaring fra prosjektering av hurtiglade – installasjoner.

I supercharge kan vi tilby spennende og utfordrende arbeidsoppgaver i en bransje i sterk utvikling og vekst. I et selskap i sterk vekst har vi gode karrieremuligheter og betingelser for de rette kandidatene. For ikke å glemme et godt arbeidsmiljø.