Ladeløsninger til elbil

Ladeløsninger til elbil

Hurtiglading blir ofte assosiert med lading av elbil. Ladere fra Supercharge kan lade alle hybrid- og elbiler. Vi leverer nøkkelferdige løsninger, men kan også skreddersy ladere slik at du får så mange ladepunkter som du har behov for.

Selg hurtiglading

Har du en lokasjon der du tror mange hadde stoppet for å lade sine elbiler? Da kan du sette opp din egen hurtigladestasjon og få inntekter av at folk lader hos deg. Vi selger, leverer og monterer hurtigladere, men det er du selv som eier den. Andre leverandører tar gjerne en prosentsats av ladeinntektene, men med en hurtiglader fra Supercharge går alt til deg. I tillegg tar vi oss av spørsmål og eventuelle problemer dine kunder måtte ha. Supercharge tilbyr døgnåpen hjelpelinje på vårt kundesenter 365 dager i året. Kvalifisert fagpersonell sendes ut til din lader dersom den har behov for tilsyn eller reparasjon.

Hurtigladere til elbiler

Vi tilbyr en rekke ladeløsninger som er perfekt til elbiler, enten det er hos bensinstasjoner, parkeringsanlegg, kjøpesenter eller andre naturlige stoppesteder. Flere og flere offentlige og private bedrifter ønsker å tilby kunder og ansatte lademuligheter som er både hurtige og effektive. Ladeløsningene er utstyrt med betalingsløsninger. Det kan registreres hvor mye hver ansatt lader og sendes en månedlig faktura. Kunder og besøkende kan bruke app eller bankkort for å lade ved samme ladepunkt. Som eier av ladestasjonen står du fritt til å sette egne ladesatser. Valgmulighetene er mange. Alle våre systemer tar imot betalinger med mobilapp, RFID, NFC og andre betalingsløsninger.

AC Langtidsladere

Vi leverer også AC ladestasjoner som egner seg til langtidslading utover et par timer eller en natt. Disse er et alternativ til hurtigladere og passer ypperlig utenfor kontorer der ansatte kan lade opp bilen i løpet av arbeidsdagen. De egner seg også godt i overnattingssteder, togstasjoner, lufthavn eller andre steder der bilen står parkert over flere timer. Disse AC-ladeløsningene fungerer ved å spre ut strømmen til et nettverk med elbiler som lader samtidig i for eksempel et parkeringsanlegg. Det sikrer jevn strømforsyning til alle bilene.