Nyheter

Nytt ladeanlegg til Tide buss Bergen

Tide buss er blant Norges største busselskap, og driver kommersiell virksomhet innen turbusser, ekspressruter og flybuss. Tide jobber stadig med sine ambisjoner om å blant annet bidra til å nå klimamålene og utvikle bærekraftige mobilitetsløsninger.

En buss har naturligvis også utslipp, og som en av Norges største aktører innenfor kollektivtransport har Tide et stort potensial i å redusere sine CO2-utslipp. Dette jobber de målrettet med, blant annet gjennom å øke andel nullutslippsbusser i sin busspark og fokus på optimalisering av kjørestil.

Etter nøye planlegging og prosjektering har Supercharge nå levert 4 stk lynladere til Tide buss i Bergen. Hver lynlader er utstyrt med 180 kW og kan lade 2 busser samtidig. Bussene kan både lade på dagen og over natten for optimal utnyttelse.

Laderne driftes via Supercharge sitt overordnede system som overvåker forbruk, effekter og tilganger. Systemet som leveres inkluderer et flåtesystem slik at eierne har en oversikt over hvilke kjøretøy som lader til enhver tid.

Bildet viser Tide sin el-buss som lader på en av sine nye lynladere.

Ønsker du å lese mer om våre ladeløsninger til Buss trykk HER